Infrarød varme terapi

Infrarød varme terapi

Fordelene med denne formen for varme terapi - infrarød er basert på lokalt økt blodsirkulasjon i huden forårsaket av vasodilaterende respons. Dette resulterer i en økt forekomst av metabolytes transport og andre viktige biokjemiske forbindelser. Fordeler er også får du ved dypere penetrasjon av varme, noe som gir en mild og behagelig oppvarmende effekt og rask forbrenning av fettvev. Full-spektrum infrarød Bidrar til folks helse og følelse av velvære. Det hjelper folk ned i vekt, reduserer cellulitter, stimulere til sirkulasjon og metabolisme, promotio utslipp av giftige stoffet, gir en sunn hudfarge, bidrar til oppgangen fra idrettsskader, reduserer stress, encourag avslapning, stramme muskler. Infrarød stråling øker hjertefrekvensen og bedre blod sirklasjon, noe som er viktig for å opprettholde helsen til en hver. Hjertefrekvensen øker, når mer blod overføres fra kroppens indre organer til kroppens lemmer. Varme, som infrarøde bølger Stimulerer perifer vasodilatasjon. Som et resultat av dette blir en avslappet i stive muskler, reduserer smerte. Ved hjelp av prosedyren med infrarød blir lymfesystemet avgiftet og eliminerer andre skadelige stoffer fra kroppen. Kjører ballen for massasje, Lar infrarød varme raskt øke blodsirkulasjonen og transport stor mengde av næringsstoffer inn i huden, og dermed fremme en sunnere hud tone, tekstur og sitt milde rensing.

Massasje med jade steiner

Massasje med jade steiner

Hvis du varmer en mørk grønn jade stein med en temperatur over 40 eller 50 ° C, avgir Mørk Grønn Jade edelsten maksimal varme.

Antall Qi som følger:

Vi kan måle den elektriske energien som går gjennom kroppens Qi.

Folk: Hvis strømmen er svak, folk Qi svakere og derfor mer sårbare for sykdom.

Når dette skjer, kan selv med medisin Qi ikke gjenopprettes. Qi som stråler ut fra den mørke grønne Jade steinen er lagret i kroppen og forhindrer sykdommer, symptomer på en person og lindrer smerte.

antibakteriell:

Koreanske testene ble gjort putting100 colibacilli (bakterier) på steinen Mørk Grønn Jade har 24 timer vist seg å Mørk Grønn Jade stein som brukes antibakterielle tiltak for å redusere bakterier stykke.

Med sin sterke utvinning kapasitet, det eliminerer 95% av lukt:

Mørk Grønn Jade stein er en stein som forårsaker dårlig ånde forsvinner

Den blokkerer elektromagnetiske bølger:

Mange mennesker er mer utsatt for sykdom på grunn av elektromagnetiske bølger i kroppen sin.

Mange av de tingene vi bruker hver dag avgir elektromagnetiske bølger, TVer, mikrobølgeovner, datamaskiner, mobiltelefoner.

Men folk som går til Cho Yang sentrene ikke trenger å bekymre deg.

Bruk stykke mørk grønn jade stein på TV blokker elektromagnetiske bølger.

Ved hjelp av mobiltelefoner, iført et halskjede eller et armbånd med mørkegrønne jade steiner, samt hjelpe oss å beskytte mot elektromagnetiske bølger.

Folk som jobber med datamaskiner bør bære et halskjede og armbånd mørk grønn jade steiner, fordi de blokkerer de elektromagnetiske bølgene gitt av datamaskinen, og også bidra til å beskytte dem mot smerter i armer og nakke.

Ozonterapi

Ytre Ozonterapi

Hudpleie - 10-20 minutter. . Ødelegger bakterier for å forhindre og kontrollere hudsykdommer, stimulerer metabolske prosesser, huden ser friskere og friskere ut.

 

Antistress terapimassasje

Beskrivelse av metoden

Anti-stress terapi er en selvstendig behandlingsform som bygger på en rekke teknikker innenfor naturmedisinske grener, som nakke- rygg- ansikts-massasje, bruk av farget lys, infrarød varme, eteriske oljer og leire ( Eifelfango). Behandlingen retter seg mot komplekset stress og stressrelatert problematikk.

Anvendelse - hvilke problemer kan hjelpes:

Metoden kan brukes for å redusere stress eller som forebyggende.

Stress regnes som årsaken til mange sykdommer og plager.

Anti-stress terapi er en behandlingsform som kan kombineres med de fleste terapiformer eller praktiseres som en helt selvstendig behandling.

Hvor mange behandlinger trenger jeg

Man kan merke bedring allerede etter første behandling.

Etter 4-5 behandlinger kan man evaluere sammen med terapeuten

 

 

 KOMPRESJONSTERAPI     Pressoterapi (LYMFEDRENASJE) Kompresjonsterapi (lymfedrenasje) er en mekanisk drenasjemetode som aktiverer både den venøse og lymfesirkulasjonen. Prosedyre med Lympha-mat er både effektiv og veldig behagelig. Presset lufttrykk fordeler seg jevnt i armene og sokkene og gjør en rytmisk og mild, bølgende massasje. Trykkbølgen begynner i fingertuppene og kommer opp. Deretter faller trykket umiddelbart, og en ny bølge kommer i gang. Intensiteten til trykket kan justeres for hver kunde. Intermitterende kompresjon påvirker diverse lag i vevene og blodkar. Derfor blir stoff- og gasskifte bedre. Prosedyret med Lympha-mat varer 20-40 minutter. Et kurs med 5- 10 prosedyrer anbefales for oppnåelse av beste resultater. Kompresjonsterapi er anbefalt:

• ved åreknuter (sykelig utvidede vener) eller venestase (blodopphopning);

• ved kronisk venøs og veneklaff insuffisiens;

• ved posttrombotisk venesyndrom;

• ved trofiske venøse sår;

• ved hevelser (venøse, lymfe-, posttraumatiske og postoperative)

• ved endring i blodkartonus;

• ved endringer etter skleroterapi

• ved forstyrret lymfesirkulasjon;

• ved lymfestase etter skade, operasjon, osv.

• ved venøs eksem;

• ved artrose (degenerativ sykdom som er forårsaket av inflammatorisk, forstyrret stoffskifte og som skader ledd).

Bedre påvirkning til kompresjonsterapi:

• Cellulittap

• Vektap

• reduserer trykk mot venevegger;

• styrker veggene til blodårene;

• bedrer venøs blodsirkulasjon og deretter reduserer bentetthet samt lindrer smerte;

• aktiverer lymfesirkulasjon som fører til redusert hevelse i vevene til armene og føttene;

• aktiverer stoffskifte og bedrer tilstanden.

Kontraindikasjoner for kompresjonsterapi:

• arteriell blodsirkulasjonssvikt i føttene;

• dekompensert hjertesvikt;

• utvidet tromboflebitt, trombose, eller mistenkt trombose;

• diabetisk neuroischemi;

• infeksjon;

• erysipelas;

• utvidet ustabil hypertensjon;

• alvorlig skade av mykt vev i ekstremitetene.

Vibra

Den siste oppdagelsen av vibrasjon

Enestående vibrasjons teknikk, som brukes i Vibra Activ, følelser av intens vibrasjon og roterende fettvev. Adipocytter gjennomgår intense vibrasjoner angriper hverandre og brenner opp. Vibrasjoner fører også spasmer i de muskelgruppene som er involvert, og tvinger dem til å bruke nesten alle fibre og fører til å øke sin kapasitet mer effektiv enn tradisjonelle treningsmetoder.

Roll professional

Roll professional

Blodet sirkulerer gjennom et komplekst system av blodkar og lymfe sirkulerer gjennom hele lymfesystemet. Forskjellen er at blod pumpes av en naturlig "motor" - hjertet. Lymfesystemet har ikke en slik "motor" og stimuleres bare ved muskelaktivitet. Av den grunn er lymfe sirkulasjon ganske treg og vi må passe på dets aktivitet.

Med hjelp av Roll Shaper utfører man en lymfedreneringsmassasje hvor hele lymfesystemet blir stimulert og lymfe rettes til lymfeknuter. Hver kroppsdel er stimulert i henhold til retningen av lymfeflyt. Manuell lymfedreneringsmassasje krever god kunnskap om menneskets anatomi og lymfe sirkulasjon. Roll Shaper prosedyren krever bare at man følger instruksjoner og at retningen av trommelens rotasjon blir justert til hver kroppsdel.

Massasjen i seg selv er som en treningsøkt hvor du følger 18 enkle trinn ved hjelp av Roll Shaper. Musklene kan føles litt ømme etter de første par ganger, men det er ingenting å bekymre seg for, kroppen vil bli vant til massasjen, og hver gang kommer det til å ta mindre innsats. Det er mulig at du kan føle trøtthet og svimmelhet etter din første massasje. Det er helt normalt - kroppen din begynner å bli kvitt giftstoffene som ble akkumulert i fettvevet over tid.

Når prosedyren gjennomføres er det viktig å drikke rikelig med vann. Vi anbefaler også at du drikker 0,5 - 1l vann før massasjen. Du er også velkommen til å drikke vann som vi leverer under prosedyren. Det er nødvendig med mye vann fordi under lymfedreneringsmassasje starter dyp rensing av kroppen. Økt lymfeflyt fjerner skadelige giftstoffer fra kroppen gjennom svette og urin. Når det ikke er nok vann i kroppen - får ikke lymfedrenasje utført prosessen.

Massasje

Massasje - Helse og glede for kroppen din!

Massasje er en av de spesielle faktorene i menneskers liv, for å bidra til å opprettholde en god sinnstilstand og kropp. Og det er ingenting bedre enn etter en hard og slitsom dag med arbeid for å slappe av og revitalisere kroppsmassasje.

Massasjen har og stimulerende effekt på fordøyelsen og pust - slike viktige fysiologiske prosesser. Det forbedrer også muskel tone, felles mobilitet, holdning, akselererer blod og lymfe sirkulasjonen, som kombinerer det endokrine og nervesystemet. Massasje gir ikke bare fysiske fordeler, det sparer og psykologiske inspirasjon (slapper) vital energi og styrke, slik at vi kan oppnå fysisk og åndelig balanse.

Massasje er svært effektiv i å fjerne de negative effektene av tidlige tegn på middelaldrende og eldre mennesker. Det bidrar til å bevare den ungdommelige tilstand i kroppen, og fungerer som:

• forbedrer vev elastisitet og felles holdbarhet

• øker blod og lymfe sirkulasjonen

• opprettholde ungdommelig hud,

• gi kroppen med energi

• sluppet endorfiner (naturlige smertestillende),

• kosthold og spesielle øvelser for å hjelpe massasje gjenoppretter kroppens konturer linjer og fjerner underhudsfett lag

• styrke ryggen

• øker røde og hvite blodlegemer,

• forbedrer blodsirkulasjonen,

• anestesi smerte poeng

• slapper spente muskler,

• normaliserer blokkerte energien flyter

• styrker kroppens immunforsvar

• gjenopprette en følelse av ro og suksess, eliminerer angst.

Massasje - en mulighet til å hvile, slappe av og forbedre helsen din på en daglig basis.

 Sports massasje

Sports massasje er en form for klassisk massasje hvor man går litt dypere inn i vevet. Den kan brukes før, under eller etter konkurranse med forskjellige hensikter. Også folk som ikke driver aktivt innenfor idrett kan bruke sports massasje.

Sports massasje er effektivt på å løse opp stram muskulatur, forlenge kort muskulatur, løsne muske.lknuter, øke blodsirkulasjonen og lymfedrenasje, restituere slitne muskler og forkorte helningstiden.

Kontraindikasjoner på massasje:

- Infeksjoner

- Åpne sår

- Akutte skader

- Kreft

Hva du bør tenke på etter endt massasje:

- Man kan bli litt øm og sår i musklaturen. Ta det gjerne litt rolig samme dag.

- Drikk vann! Økt drenasje kan føre til uttørking, det er derfor lurt å drikke vann for å rense kroppen etterpå 

Aromamassasje :

 

         Aromamassasje er massasje med bruk av vegetabilske oljer og eteriske oljer/essenser., og jobber derfor både fysisk og psykisk. Aromamassasje består m.a. av bindevevs-, svensk- massasje, drenasje og friksjon. Fysisk effekt av massasje: Stimulerer: Blodsirkulasjon, lymfe- og immunsystemet, elastisiteten i huden. Reduserer: Høgt blodtrykk, muskelspenninger og væskeopphopning, og er smertelindrende på muskel og leddplager. Psykisk kan massasje virke både oppkvikkende og beroligende fordi nerveender stimuleres. Huden er kroppens største organ, og absorberer det den kommer i kontakt med. Tilfør derfor huden så reine produkter at du kunne spist dem. Huden reflekterer t.d. ubalanser i indre organ. Eterisk olje kalles plantens blod, energi eller livskraft. Dei eteriske oljene trenger gjennom hud, vev og blodceller, og blir ført rundt i kroppen den det trengs. De eteriske oljene plukkes opp av luktesansen, som har direkte forbindelse med hjernen som aktiverer kodene og sender signaler til kroppen via nervesystemet eller hormoner, ein får derfor ein umiddelbar virkning. Luktesansen er ein av sansane med lengst hukommelse. Det dreier seg om kraftig virkende kjemiske legeplantekonsentrater.